středa 28. května 2008

Schůze vlastníků jednotek

vhledem k tomu, že je nadešel čas se sejít na schůzi vlastníků navrhuji termín 10.6. nebo 12.6.
Bude přichystáno vyučtování služeb a také bychom se dohodnout na dalším postupu při vymáhání pohledávek vůci našemu domu. A začít v tomto jednat. Bude zapotřebí podat žalobu na AS spol. a také nově na společnost, která od AS spol. v loňském roce tyto dva byty koupila avšak k dnešnímu dni nezaplatila ani jednu platbu. I když byli doporučeně obesláni jak p. Mikulou tak mnou.

Co se týče policejního vyšetřování ohledně falsifikátu exekučního rozhodnutí na AS spol., tak detaily vám sdělím na schůzi.

Jeden z dalších bodů, které bych navrhovala je instalace kamerového systému u vstupních dveří a ve sklepních prostorách. Protože se tam schází nějaké skupinky lidí a dělají nepořádek. Posledně byla celá sklepní chodba znečištěna práškem z hasicího přístroje.

Dále je potřebné znovuzvolení celého výboru, protože 3 členům skončilo období pro, které byli zvoleni.

Dále bych táké uvažovala o změnách v hlasování, při projednávaní bodů se kterými musí souhlasit nadpoloviční většina vlastníků (nadpoloviční počet bodů). Vím, že to pravěpodobně znamená změnu ve stanovách a nebude to jednoduché, mým návrhem je, že každý byt by měl mít jeden hlas, který by nebyl závislý na velikosti bytu. Jak jistě víte tak v minulém roce jsme nebyli schopni ani zvolit nové členy výboru a podařilo se to až na třetí pokus. Většinou se sejde nadpoloviční počet vlastníků, ti však mají malé podíly a vlastníci, kteří mají velké podíly se většinou neobtěžují schůzi navštívit.

Prosím o vaše připomínky a pokud máte nějaké další návrhy, které bychom měli projednat na schůzi prosím napište mi je nejpozději do středy, protože potřebuji veřejně oznámit termín ostatním vlastníkům.

Jako místo setkání navrhuji znovu přízemí našeho domu, protože je tak největší pravděpodobnost, že by se nás mohla sejít nadpoloviční většina, kterou budeme při hlasování potřebovat.


S pozdravem.
Jana Procházková

Žádné komentáře: